Spaghete cu piept de pui si branza Cheddar
Ingrediente:
300g de spaghete din faina integrala
1 ceapa
3 catei de usturoi, taiati marunt
200g de branza cheddar, rasa
250g de piept de pui
3 linguri de sos de rosii
1 lingura ulei de masline
piper
Mod de preparare
Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand s-au fiert strecoara-le si trece-le printr-un jet de apa rece.
Intr-o alta oala fierbe timp de 15 minute, pieptul de pui. Cand este gata lasa-l sa se raceasca, apoi taie-l cubulete.
Taie ceapa marunt si pune-o intr-o tigaie incapatoare, impreuna cu uleiul de masline si usturoiul caleste-le timp de 5 minute.
Preincalzeste cuptorul la 180 grade C.
Intr-un bol adauga sosul de rosii, puiul, spaghetele si jumatate din cantitatea de branza, rasa. Adauga totul intr-o tava de yena unsa cu putin ulei. Presara deasupra restul de branza si coace totul timp de 15 minute.
Spaghetele cu pui se servesc calde.
Pofta buna!