Cum să

În perioada postului, ingredientele din bucătărie pot fi înlocuite și combinate în așa fel încât să nu aibă origini animale. Ai posibilitatea să faci fripturi la grătar, chifteluțe, supe, salate și chiar pizza de post.Citeste mai mult

Apa te ajuta să slăbești. Apa detoxifica organismul. Apa menține pielea hidratată. În teorie, toate aceste afirmații sunt adevărate. În practica, însă, sunt parțial false. Află de ce.Citeste mai mult

Dacă îți place să faci din când în când propriile tale paste, du-ți iscusința și mai departe, încercând diverse modalități de a le colora și aromatiza. Citeste mai mult

Ai scobit dovlecii de Halloween și ai rămas cu o cantitate generoasă de pulpă? Nu te grăbi să o arunci la coș! Nu uita că ești în sezonul plăcintelor, iar dovleacul abia așteaptă să fie parfumat, îndulcit și îmbrăcat în haină călduroasă a unui aluat pufosCiteste mai mult

Când vine vorba de grătare pregătirile sunt relativ simple: alegi carnea care îți place, o marinezi sau o condimentezi și o arunci pe grătarul încins. Pestele nu are, însă, aceeași poveste. Nu orice tip de peste se poate pregăti ușor pe grătar.Citeste mai mult

Sunt versatile și au o aromă unică ce îmbogățește orice mâncare de toamnă. În plus, acum e sezonul lor, așa că profită din plin de aceste mici minuni ale naturii.Citeste mai mult

Oul poșat nu e doar o apariție de restaurant. îl poți face și acasă, fără să fie nevoie de tehnici complicate. Cel mai rapid și eficient truc este sa îl pregătești la microunde.Citeste mai mult

Pagini