Penne cu vânătă, ciuperci și piept de pui
Ingrediente
Paste
1 piept de pui
500 gr de ciuperci
2 vinete
1 pahar de faina
1 albus de ou
unt
parmezan
sare si piper, dupa gust
Mod de preparare
Intr-o cratita cu apa si sare am pus la fiert pastele.
Intre timp, intr-o tigaie incinsa am topit o felie de unt si am prajit ciupercile tocate.
Cand ciupercile erau aproape gata, am adaugat pieptul de pui tocat cubulete, am asezonat cu sare si piper.
Am gatit ciupercile si pieptul de pui inca 5 minute.

Vanata am taiat-o felii, am asezonat-o cu sare si am lasat-o timp de 30 minute.

Feliile de vanata le-am inmuiat in albus si faina, le-am prajit pe ambele parti, pana s-au rumenit.

Intr-un vas termorezistent am aranjat in straturi pastele fierte al dente, feliile de vanata si amestecul de ciuperi cu piept de pui, iar
deasupra am razuit parmezan.

Am dat vasul in cuptor pentru15-20 minute, pana s- a topit parmezanul.

Pofta buna de la Victoria!









