Rulada de spanac cu crema de branza
Ingrediente:
450g spanac congelat, 4 oua, 200 ml smantana,1 lingura faina, sare, 300g crema de branza, 1/2 ardei gras.
Mod de preparare:
Decongelam spanacul din timp, il punem intr-un tifon si il scurgem bine de apa.
Intr-un vas combinam spanacul cu 4 galbenusuri, smantana, faina, sare si piper. Amestecam bine pana obtinem o masa omogena.
Albusurile le batem pana obtinem o spuma tare si le adaugam in amestecul de spanac.
Amestecul obtinut se intinde pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Se coace in cuptor timp de 15 minute.
Cand turta este gata, o lasam sa se raceasca, apoi o ungem cu crema de branza, deasupra aranjam ardeiul taiat felii.
Rulam si dam la frigider macar 1-3 ore, dupa care se poate felia.
Pofta buna!