Rulada de spanac cu crema de branza

Victoria
imaginea utilizatorului Victoria
Revin cu o reteta gustoasa de primavara, o rulada de spanac cu crema de branza si ardei.

 

Ingrediente:

450g spanac congelat, 4 oua, 200 ml smantana,1 lingura faina, sare, 300g crema de branza, 1/2 ardei gras.
 

Mod de preparare:

Decongelam spanacul din timp, il punem intr-un tifon si il scurgem bine de apa.

Intr-un vas combinam spanacul cu 4 galbenusuri, smantana, faina, sare si piper. Amestecam bine pana obtinem o masa omogena.

 

 

Albusurile le batem pana obtinem o spuma tare si le adaugam in amestecul de spanac. 

 

 

Amestecul obtinut se intinde pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Se coace in cuptor timp de 15 minute.

 

 

Cand turta este gata, o lasam sa se raceasca, apoi o ungem cu crema de branza, deasupra aranjam ardeiul taiat felii.

 

Rulam si dam la frigider macar 1-3 ore, dupa care se poate felia.

 

 

Pofta buna!