Budincă din pâine "veche"
Avem nevoie de:
Cateva felii de paine "de ieri"; 10 oua; o cana lapte acru, chefir sau lapte; cateva felii de branza de oi; 3-4 rosii; ulei; sare si condimente dupa gust.
Mod de preparare
Batem ouale cu sare si condimente. Eu am ales oregano uscat, amestec de piper in rasnita si fulgi de ardei. Adaugam laptele acru si mai batem o data.
Painea o puteti taia cuburi sau oricum va place si o punem la inmuiat in ouale batute pentru 15 minute.
Dupa care incorporam si branza de oi taiata cuburi sau rupta cu mana si rosiile taiate felii.
Punem budinca intr-o forma pentru copt unsa cu ulei.
Coacem budinca 20-30 minute la temperature de 180 grade C.
Dupa care asezam felioare de cascaval deasupra si o mai dam o data la cuptor,
pana se topeste cascavalul.
Servim cu salate si legume verzi!
Pofta buna de la Marcela!