Budincă din pâine „veche”
Ingrediente:
Câteva felii de pâine „de ieri”;
10 ouă;
o cană lapte acru, chefir sau lapte;
câteva felii de brânză de oi;
3-4 roșii;
ulei;
sare și condimente după gust.
Mod de preparare:
Batem ouăle cu sare și condimente. Eu am ales oregano uscat, amestec de piper în râșniță și fulgi de ardei. Adăugăm laptele acru și mai batem o dată.

Pâinea o puteți tăia cuburi sau oricum vă place și o punem la înmuiat în ouăle bătute pentru 15 minute.

După care încorporăm și branza de oi tăiata cuburi sau ruptă cu mâna și roșiile tăiate felii.

Punem budinca într-o formă pentru copt unsă cu ulei.

Coacem budinca 20-30 minute la temperatura de 180 grade C.

După care așezăm felioare de cașcaval deasupra și o mai dăm o dată la cuptor,

până se topește cașcavalul.

Servim cu salate și legume verzi!

Poftă bună de la Marcela!









