Quiche cu ciuperci și bacon
Ingrediente
12 patratele din aluat cumparat
10 ml ulei de masline
100 g bacon tocat
100 g ciuperci tocate
1 rosie tocata
patrunjel tocat
2 oua
100 ml lapte
50 g branza rasa
Mod de preparare
Unge o tava pentru briose cu putin ulei de masline. Adauga in fiecare forma cate 2 patratele de aluat.
Intr-o tigaie incinge putin ulei de masline. Adauga ciupercile si baconul. Caleste timp de 10 minute, amestecand continuu.
Transfera apoi intr-un bol. Lasa sa se raceasca.
Cand s-a racit, adauga rosia si patrunjelul. In alt bol amesteca laptele cu ouale. Umple apoi formele cu compozitia de bacon. Deasupra toarna amestecul de lapte si oua.
Presara branza. Da tava la cuptorul incins pentru 20 de minute.
Inainte de a servi lasa sa se raceasca cateva minute.
Pofta buna!