Hamburger cu legume
Ingrediente
4 felii de vinete
1/2 lingurita boia de ardei
1/2 lingurita praf de usturoi
2 lingurite oregano
1/2 lingurita de sare
1/4 lingurita de piper
2 chifle de hamburger
frunze de salata
felii de ceapa rosie
hummus (pasta de naut)
felii de rosii
ulei de masline
Mod de preparare
Feliile de vanata se presara cu sare si se lasa sa stea timp de 30 minute, apoi se sterg cu un prosop uscat.
Intr-un castron mic se amesteca 2 linguri de ulei de masline cu boia de ardei, praf de usturoi, oregano, sare si piper.
Fiecare felie de vanata se perie cu acest amestec si se prajeste intr-o tigaie grill incalzita foarte bine, timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
Chifla se umple cu o frunza de salata, felii de ceapa, o felie de vanata unsa cu humus si o felie de rosie.
Umpluturile pot fi foarte diferite, se pot folosi cele preferate sau pe care le aveti in bucatarie.
Savurati cu placere!