Lipie cu ciuperci, branza si busuioc
Ingrediente
1/2 cana maioneza
1/4 cana parmezan ras
2 linguri busuioc tocat, proaspat
1 catel usturoi, taiat fin
1/4 lingurita sare
4 ciuperci portobello
2 cepe rosii, rondele
1 rosie feliata
4 lipii
frunze de salata verde
Cum se prepara lipia cu ciuperci si branza
Amesteca intr-un castron maioneza, branza, busuiocul, usturoiul si sarea. Pune sare si piper pe ciuperci si pe ceapa. Ia ciupercile (palariile) si ceapa si pune-le sub grill-ul cuptorului circa 8 minute, intorcandu-le si pe partea cealalta.
Cum se servesc lipiile cu ciuperci si branza
Aranjeaza lipiile pe farfurii intinse. Adauga 1/2 din compozitia de maioneza si parmezan, apoi pune frunzele de salata verde. Adauga ciupercile, rosiile, ceapa si restul de sos de maioneza.






















