Prăjitură cu brânză dulce fără aluat

Îți place umplutura de brânză, dar nu ai vrea atât de mult aluat. Încearcă atunci rețeta de prăjitură cu brânză dulce fără aluat!

 

Ingrediente

500 g branza de vaci

4 oua

150 g zahar pudra

125 g smantana

100 g unt

1/2 pliculet cu praf de copt

1 lamaie

vanilie

faina 

 

Mod de preparare

 Bate albsurile spuma cu zaharul. Adauga galbenusurile unul cate unul.

 

Toarna untul topit si racorit. Amesteca bine, apoi pune branza sfaramata, smantana, esenta de vanilie dupa gust, coaja rasa de lamaie si praful de copt.

 

 Adauga faina (2-4 linguri), pana obtii o compozitie ca o smantana groasa. 

 

Unge o tava cu putin unt, tapeteaz-o cu faina si toarnain ea compozitia. 

 

Lasa prajitura cu branza dulce la cuptor aproximativ 35-40 de minute si taie dupa ce s-a racit.

 

Pofta buna!