Ardei umpluti cu ciuperci si cascaval
Ingrediente
3 ardei grasi
200 g ciuperci
1-2 catei de usturoi
1-2 linguri de parmezan
100 g de cascaval
o felie de unt
sare si piper, dupa gust
Mod de preprare
Ciupercile se curata si se taie cubulete.
Ardeii se spala, se taie in jumatate pe lungime si se curata de seminte.
Cascavalul se da pe razatoare, usturoiul se toaca marunt.
Intr-o tigaie incinsa cu o felie de unt se calesc ciupercile, se asezoneaza cu sare si piper, iar cand sunt aproape gata se adauga usturoiul, se caleste aproximativ 1 minut.
Tigaia se indeparteaza de pe foc, peste ciuperci se adauga cascavalul razuit, se amesteca.
Ardeii se umplu cu amestecul obtinut, deasupra se presara parmesan si se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, timp de 15-20 de minute.
Pofta mare!






















