Bruschete cu usturoi și roșii
Ingrediente
6 rosii taiate
1/2 cana rosii uscate , in ulei
3 catei usturoi, tocati
1/4 cana ulei de masline
2 linguri otet balsamic
1/4 cana busuioc prospat
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita piper negru macinat
1 bagheta de paine
Mod de preparare
Amesteca rosiile proaspete cu cele uscate, cu usturoiul, uleiul de masline, otetul, busuiocul, sarea si piperul. Lasa compozitia sa stea 10 minute pentru a-si elibera aromele.
Taie bagheta in felii, pe diagonala. Aranjeaza feliile intr-o tava cu hartie de copt, pe un singur strat. Da-le la cuptor 2 minute, cat sa capete o culoare auriu-maronie.
Intinde apoi compozitia de rosii pe fiecare felie de paine facuta in cuptor. Da-le din nou in cuptor pentru 5 minute.
Se servesc imediat.