Salată de cartofi cu pește la cuptor
Ingrediente
850 g cartofi
75 ml suc de lamaie
75 ml ulei de masline
4 fileuri de peste
2 cepe verzi
busuioc proaspat
Mod de preparare
Cuptorul se incinge la 200 de grade C.
Cartofii se fierb in apa cu sare, timp de 20 de minute. Se scurg bine, se decojesc si se taie felii. Deasupra se toarna, cat sunt calzi, sucul de lamaie si uleiul de masline. Se asezoneaza cu sare si lamaie.
Fileurile de peste se stropesc cu ulei de masline si se asezoneaza cu sare si piper.
Pestele se pregateste pe o tigaie grill incinsa cu cateva picaturi de ulei sau pe un gratar, se lasa 2 minute pe fiecare parte.
Intre timp, in salata de cartofi se adauga ceapa verde si busuiocul, iar pe deasupra se adauga fileurile de peste.
Se stropeste si cu putina zeama de lamaie.
Pofta buna!






















