Branza de capra cu mirodenii

Astfel de gustari simple sunt potrivite pentru orice ocazie, se fac rapid si arata foarte bine.

 

Ingrediente

500 g branza de capra proaspata

30 g boia de ardei dulce

 30 g piper negru

30 g piper alb

30 g mac

 busuioc

 50 ml smantana proaspata

 

Mod de preparare

Branza de capra se rade, se pune intr-un castron si se mixeaza cu smantana.

 

Busuiocul se toaca marunt si se pune intr-o farfurioara, iar celelalte mirodenii se pun separat, fiecareintr-un alt vas.

 

Se modeleaza din crema de branza diverse forme geometrice: bilute, dreptunghiuri sau patrate, apoi se tavalesc prin condimente si se asaza pe un platou. Pentru a putea fi servite mai usor, se pune in fiecare bucata de branza cate o scobitoare.

 

 Se pastreaza la rece pana în momentul servirii si se orneaza cu fructe proaspete sau cu rosii.

 

Savurati cu placere!