Shaorma "nepacatoasa"

Avem nevoie de:
1 foaie de lavas
Pentru umplutura:
3 oua
150 g piept de pui
branza de vaci 2%
2 rosii medii
1 ardei capia
frunze de salata
1 frunza de dafin
Pentru sosul de smantana:
50 g smantana de 10 %
marar
sare si piper
Mod de preparare
Pieptul de pui il fierbem intr-o cratita cu apa, o frunza de dafin, sare si piper, aproximativ 15-20 de minute.
Intre timp, pregatim celelalte ingrediente.
Preparam omleta:
Intr-un bol batem ouale, condimentam cu sare, piper si amestecam pana obtinem o compozitie omogena. Turnam amestecul de ou intr-o tigaie incinsa cu cateva picaturi de ulei. Cu ajutorul unei spatule impingem amestecul de ou de pe marginile exterioare spre interior. Omleta se gateste 30 de secunde - 1 minut sau pana cand este pe placul tau. La final adaugam cateva fire de verdeata.
Rosiile si ardeiul le taiem felii, iar frunzele de salata le spalam si le uscam pe un servet de hartie.
Preparam sosul de smantana:
Intr-un bol mic combinam smantana cu fire de marar ( tocate marunt ), asezonam cu sare si piper, dupa gust.
Pe o jumatate de foaie de lavas
punem un strat de branza, adaugam un strat de omleta, apoi pieptul de pui ( taiat felii fine ) si frunzele de salata.
Ingredientele se ung cu sos de smantana,
apoi adaugam feliile de rosii si ardei.
Impaturim si o servim dimineata!
Contine 632 de calorii, 40 g proteine si doar 8.6 g grasimi!
Pofte sanatoase sa aveti!