Clatite umplute cu ciuperci si piept de pui
Ingrediente
Pentru 6 portii
6 clatite
1/2 piept de pui
ciuperci marinate
1 felie de unt
cozi de ceapa verde
sare si piper
Mod de preparare
Initial pregatim clatitele. Vezi aici cum se pregatesc. Daca nu ai destul timp, le poti procura din orice supermarket.
Pieptul se toaca sub forma unor lamele lunguiete,
se condimenteaza cu sare, piper si se caleste intr-o tigaie incinsa cu o felie de unt, timp de 3-4 minute la foc mediu.
Intre timp, se toaca marunt cozile de ceapa verde, cateva fire de ceapa se pot adauga in tigaie. Pieptul se mai caleste aproximativ 20 secunde.
Intr-un bol adaugam pieptul de pui pregatit, ciupercile marinate si ceapa tocata.
Toata compozitia se amesteca si se asezoneaza cu sare, piper.
O clatita se intinde pe un platou sau farfurie, in mijloc se aranjeaza cate o lingura de umplutura si
se strange atent sub forma unei pungute. Se fixeaza cu un fir lung de ceapa verde ( alege firele mai subtiri, pentru ca sunt mai flexibile). La fel procedam cu toate clatitele.
Le aranjam pe o farfurie si pot fi servite imediat.
Clatitele cu ciuperci si piept de pui sunt foarte gustoase si foarte usor de preparat. Convinge-te si tu :)
Savurati cu placere!