Bătute de pui cu roșii, frunze de salată și un topping delicios de brânză

Victoria
imaginea utilizatorului Victoria
Dacă te pregătești pentru o petrecere și vrei să-ți impresionezi familia sau oaspeții cu un aperitiv deosebit, încearcă această rețetă. Este frumos colorata și foarte gustoasă.

 

Ingrediente:

2 rosii, 2 frunze de salata, 4 bucati de piept de pui in crusta de cascaval, o mana de branza de vaci, 3 catei de usturoi, marar si ceapa verde, maioneza, seminte de pin.

 

 

Mod de preparare:

Rosiile se taie felii si se aranjeaza pe un platou de servit,

 

 

frunzele de salata se spala, se usuca bine si se aranjeaza peste feliile de rosii ( le rupem in bucati mai mici, atat cat sa acopere feliile de rosii).

 

 

Deasupra punem pieptul batut in crusta de ou si cascaval. Vezi aici reteta

Daca batutele sunt mai mari decat feliile de rosii, atunci se taia in doua.

 

 

Pregatim toppingul de branza

Intr-un bol combinam branza de vaci cu usturouiul zdrobit, ceapa verde si mararul tocat marunt. Adaugam o lingura de maioneaza si amestecam, pana obtinem o masa omogena.

Amestecul obtinut se aranjeaza cu grija pe batute si se presara cu seminte de pin.

 

 

Pofta buna!