Chec de toamna cu fructe si migdale

Ingrediente
Pentru aluat: 100g zahar, 100g unt, 1 lingurita zahar vanilat, 1 lingurita praf de copt, 2 oua, 150 g faina
Pentru amestecul de migdale: 100g migdale, 100g unt, 100g faina : o mana buna de prune si 2 nectarine
Mod de preparare
Untul ( la temperatura camerei ) se amesteca cu zaharul si zaharul vanilinat,
se adauga pe rand ouale, se amesteca pana se obtine o masa omogena, apoi se presara praful de copt si faina.
Ingredientele se amesteca pana se obtine un aluat nu prea dens.
Fructele se taie feliute medii.
Migdalele se toaca cu ajutorul blenderului,
Intr-un bol se combina migdalele cu zaharul, untul si faina, se framanta cu mana.
Un vas termorezistent se unge cu unt, se intinde stratul de aluat, peste el se aranjeaza fructele, apoi amestecul de migdale.
Checul se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de 40 minute.
Simplu si gustos!
Pofta buna de la Oxana!