Cartofi noi cu sos de vinete si rosii pentru o cina perfecta
Vrei o mancare simpla de cartofi noi? Incearca aceasta reteta :)
Ingrediente
0.5 kg cartofi noi
o jumatate de piept de pui
sos de rosii
o vanata
50g smantana
patrunjel
sare
3 bucati de usturoi
Mod de preparare
Cartofii se curata de coaja si se fierb cu un praf de sare, timp de 20 de minute sau pana sunt fragezi.
Intre timp, carnea se taie bucati si se prajeste in uleiul incins timp de 7 minute.
Mai apoi, se adauga vanata taiata in bucatele mici.
Se lasa 5 minute la prajit, dupa care se adauga sosul de rosii si sare dupa gust.
Mai tarziu se adauga si usturoiul.
Acum ne intoarcem la cortofii fierti, ii aranjam intr-o farfurie de servit, iar deasupra adaugam smantana si patrunjelul.
Serviti cu placere!