Piept de pui in crusta de ou si cascaval

Victoria
imaginea utilizatorului Victoria
Va propun o reteta simpla, dar foarte delicioasa de batute din piept de pui cu ou si cascaval. Se prepara usor si doar cu cateva ingrediente.

 

Ingrediente 

300 grame piept de pui, 2-3 oua, 1 lingura faina, ceapa verde, marar, cascaval, sare si piper.

 

Mod de preparare 

Taiem pieptul de pui in bucati proportionale, fiecare bucata o batem cu ciocanul de carne, ca sa fie mai subtire si sa-i dam forma dorita, eu am ales sa fie rotunde.

Saram, piparam carnea si o lasam sa se odihneasca, intre timp pregatim aluatul pentru piept. 

 

 

Intr-un bol spargem doua oua, le combinam cu sare, piper si doua linguri de cascaval razuit marunt. Cu ajutorul unui tel amestecam toate ingredientele, pana obtinem o masa omogena.

 

 

In bol mai adaugam ceapa, mararul tocat marunt si o lingura de faina. Amestecam bine ca sa nu se formeze globulete de faina.

Carnea batuta se scufunda in aluatul obtinut si o prajim in tigaia incinsa cu ulei, timp de 1-2 minute pe fiecare parte.

 

 

Pieptul de pui este gata!

 

 

Pofta buna!