Pui cu spanac in sos de smantana

Vezi una dintre cele mai bune retete cu carne de pui, sos de smantana si spanac.

Ingrediente

1 lingura ulei

sare si piper

2 piepti de pui

1 catel de usturoi

200 ml supa de pui

150 g smantana, pentru gatit

50 g rosii uscate

50 g parmezan

500 g spanac

 

Mod de preparare

Incingi uleiul si calesti pieptul de pui feliat, cate 4 minute pe fiecare parte, apoi il scoti si-l dai deoparte. Pui in tigaie usturoiul intreg si lasi 30 de secunde sa isi lase aroma. Adaugi supa, smantana, rosiile uscate tocate si parmezanul. Acoperi si lasi sa dea cateva clocote, apoi asezi la loc pieptul de pui. Dupa ce carnea s-a patruns, pui spanacul tocat si asezonezi cu sare, piper, dupa gust. Mai tii pe foc 4-5 minute.

Pofta mare!