Piept de pui copt cu rosii, mozzarella si frunze de busuioc
Ingrediente
500g carne de pui
250 g rosii
150g mozzarella
frunze de busuioc
sare si piper
Pentru marinada
100 ml de sos de soia
100 g de sos de rosii (sau ketchup, pasta de tomate)
½ lamaie
Mod de preparare
Cum se prepara marinada:
Intr-un bol se combina sosul de soia cu sosul de rosii si sucul de la o jumatate de lamaie.
Pieptul de pui se pune la marinat, se tine in frigider timp de 30 de minute.
Mozzarella si rosiile se taie bucati mai mici, frunzele de busuioc se toaca marunt.
Ingredientele se pun intr-un bol, se condimenteaza cu sare, piper si se amesteca.
Pieptul de pui marinat se pune intr-un vas termorezistent, deasupra se aranjeaza salata preparata.
Se da la cuptor timp de 30-40 de minute, la temperatura de 180 de grade C.
Pofta buna!