Jamie Oliver: pulpe de pui cu roșii cherry
Ingrediente
4 pulpe de pui
sare de mare
piper negru macinat
1 buchet de busuioc proaspat
400 g de rosii cherry rosii si galbene
o capatana de usturoi
1 ardei chili rosu
ulei de masline
Mod de preparare
Dupa ce ai incins cuptorul la 180 de grade, asaza pulpele de pui intr-o tava, intr-un singur strat. Asezoneaza-le cu sare si piper si adauga busuiocul tocat marunt si rosiile injumatatite. Insereaza cateii de usturoi si ardeiul chili taiat pe sub pielea pulpelor si pulverizeaza putin ulei de masline deasupra lor.
Fasolea si cartofii noi sunt optionale, asa ca poti prepara aceasta reteta si fara ele, daca preferi o alta garnitura. Daca insa decizi sa le adaugi, pune-le de la inceput in tava si lasa-le la copt alaturi de pulpe timp de o ora si jumatate.
Dupa ce ai scos cateii de usturoi de sub piele, poti savura pulpele de pui cu rosii cherry alaturi de garnitura de cartofi si fasole sau alaturi de un piure, in cazul in care ai decis ca vrei o alta garnitura.
Pofta buna!