Paste cu sos de roșii și busuioc a la chef Patrizia Paglieri
Rețeta de paste cu sos roșii și busuioc pe care chef Patrizia Paglieri adoră să o gătească este una extrem de gustoasă. Încercați-o!
Ingrediente
100 g paste
500 de grame de rosii
7-8 frunze de busuioc
3-5 căței de usturoi (dupa gust)
2 linguri ulei de masline
sare
Mod de preparare
Se fierb mai intai rosiile, aproximativ un minut, pentru a putea fi decojite mai usor. Dupa fierbere se toaca marunt.
Intr-o tigaie, se caleste usturoiul in ulei de masline. Se adauga rosiile tocate marunt si frunzele de busuioc peste usturoiul din tigaie. Se lasa pe foc pana cand scade compozitia. Se amesteca.
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se adauga pastele in tigaie si se lasa 2-3 minute impreuna cu sosul.
La final, dupa gust, se poate adauga un ardei iute tocat fin si putin parmezan.
Pofta buna!
Sursa: