Cum să faci cel mai delicios CHEC CU CAISE!
Cel mai simplu și gustos desert pe care îl poți face acasă!
Ingrediente
3 ouă
150g zahăr
120g smântână
120g unt moale
2 lingurițe de praf de copt
300g făină
8-9 caise
zahăr brun
Mod de preparare
1. Ouăle și zahărul se bat bine, pana se formează o spumă.
2. Se adaugă smântâna și untul moale, se amestecă până se topește untul.
3. Peste ingredientele lichide se adaugă făina și praful de copt, și se amestecă pana se obține o compoziție omogenă.
4. Aluatul se toarnă într-o formă unsă cu unt.
6. Caisele se spală, se taie în jumătate, se aranjează frumos pe aluat și se presară cu zahăr brun.
5. Checul se coace timp de 35 minute, la temperatura de 180 grade C.
Vezi în video de mai jos cât de ușor se face!
Poftă mare!