Tarta ratatouille
Usoara si gustosa, buna pentru pranz ori cina.
Ingrediente
1 aluat foitaj
1 dovlecel galben
1 zucchini
1 vanata mica
2-3 rosii
2-3 ardei capia copti
2 catei de usturoi
200 g branza telemea
1 ou
piper
ulei
Mod de preparare
Taie felii subtiri dovleceii si vinetele, unge-le cu ulei si coace-le intr-o tigaie teflonata.
Intinde aluatul in forma de tarta si inteapa-l cu fruculita din loc in loc.
Intre timp, da pe razatoare branza telemea. Scoate aluatul din cuptor si presara deasupra branza rasa.
Asaza deasupra legumele, alternandu-le după gust si pricepere.
Ridica marginile aluatului si unge-le cu ou batut. Presara deasupra legumelor piper dupa gust si da la cuptor 30 de minute sau pana alautul a capatat o culoare aurie.
Pofta buna!
Sursa: