Tzatziki cu triunghiuri de focaccia
Ingrediente:
450 g ridichi
200 g iaurt grecesc
1 catel de usturoi
1 linguri de menta proaspata
1 lingurite de suc de lamaie
1/2 lingurita de coriandru
4 focaccia
ulei de masline
sare
Cum se prepara tzatziki cu focaccia:
Combina ridichile taiate marunt cu iaurtul, usturoiul, menta, sucul de lamaie si coriandrul intr-un bol mediu. Condimenteaza-le cu sare si piper dupa gust, apoi acopera compozitia cu folie de aluminiu si da-o la rece pentru 10 minute.
Taie focaccia in 8 triunghiuri si asaza-le in doua tavi de copt. Presara peste ele sare, ulei de maslime si piper si lasa-le sa se rumeneasca 5-6 minute.
Cum se serveste tzatziki cu focaccia:
Serveste triunghiurile cu tzatziki, decorate cu cateva frunze de menta proaspata.