Mini-pizza pentru picnic

Stefania
imaginea utilizatorului Stefania
Zilele frumoase ale primăverii sunt ocazia perfectă pentru o masă în aer liber cu diverse gustări. Și dacă de tartine, sandwich-uri te-ai plictisit, eu îți propun o rețetă de mini-pizza, care de multe ori nici nu ajunge până în coșul pentru picnic :)

 

Aveti nevoie de:

800 g aluat foietaj ( cumparat ); 2-3 rosii; 1 ardei capia; 400 g salam ( se poate folosi piept de pui fiert sau orice tip de salam ), masline fara samburi, 300 g cascaval; mix de mirodenii; verdeata. 

Mod de preparare:

Intindem aluatul de foietaj,

 

 

pe 2 margini aranjam ingredientele, primele sunt rosiile,

 

 

presaram mirodeniile,

 

 

deasupra aranjam salamul feliat,

 

 

ardeiul taiat pai,

 

 

maslinele taiate rondele,

 

 

si cascavalul razuit.

 

 

Rulam din amble parti una spre cealalta, le separam,

 

 

apoi le taiem in bucatele mici.

 

 

Le asezam pe tava de copt si le coacem in cuptor la temperatura de 180 C. 

Timpul de coacere este de 30-40 minute!

 

 

Pofta buna sa aveti si o zi frumoasa cu soare!