Piept de pui cu legume în ulcică
O mâncare gustoasă și sănătoasă - perfectă pentru cină.
Pentru 5 portii
Ingrediente
500 g file de pui
400 g varza
500 g cartofi
200 g ardei gras
150 g morcovi
150 g ceapa
sare si piper
ulei
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie bucati mai mici.
Ceapa si varza se toaca marunt,
morcovul se da pe razatoare, ardeiul se taie fasii, iar cartofii se taie cuburi sau pai.
Ulcica se unge cu ulei, ingredientele se aranjeaza in straturi: pieptul de pui, varza, cartofii, ceapa
morcovul si ardeii. Fiecare strat se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Deasupra se toarna aproximativ 100 ml de apa.
Ulcica se da la cuptor, la tempartura de 200 grade C, pentru 1 ora.
Pofta buna!
Sursa foto:


























