Sandwich cu vinete, roșii și mozzarella
Ingrediente
6 chifle
1 vânăta tăiată în felii
250 gr mozzarella tăiată în felii
1 roșie mare
1 ceapă roșie
12 frunze de busuioc proaspăt
50 ml ulei de măsline
10 ml oțet
10 ml oțet balsamic
sare
Mod de preparare
Pe o tavă tapetată cu prosoape din hârtie se așează feliile de vânătă. Se asezoneză cu sare pe ambele părți și se lasă deoparte.
Între timp, se taie roșia și ceapa în felii.
Într-un bol se amestecă oțetul cu o linguriță de ulei de măsline și puțină sare, apoi se adaugă roșia și ceapa.
Feliile de vânătă se ung cu ulei de măsline pe amblele părți și se pun pe o tigaie grill. Se gătesc 3-4 minute pe fiecare parte.
Pe grill se pun și chiflele, se lasă un minut.
Pentru a asambla sandwich-ul, pe fiecare chiflă se pun 3 felii de vânătă, roșie, ceapa roșie, mozzarella și câteva frunze de busuioc.
Savurați cu plăcere!






















