Sandwich cu vinete, rosii si mozzarella
Ingrediente
6 chifle
1 vanata taiata in felii
250 gr mozzarella taiata in felii
1 rosie mare
1 ceapa rosie
12 frunze de busuioc proaspat
50 ml ulei de masline
10 ml otet
10 ml otet balsamic
sare
Mod de preparare
Pe o tava tapetata cu prosoape din hartie se aseaza feliile de vanata. Se asezoneza cu sare pe ambele parti si se lasa deoparte.
Intre timp, se taie rosia si ceapa in felii.
Intr-un bol se amesteca otetul cu o lingurita de ulei de masline si putina sare, apoi se adauga rosia si ceapa.
Feliile de vanata se ung cu ulei de masline pe amblele parti si se pun pe o tigaie grill. Se gatesc 3-4 minute pe fiecare parte.
Pe grill se pun si chiflele, se lasa un minut.
Pentru a asambla sandwich-ul, pe fiecare chifla se pun 3 felii de vanata, rosie, ceapa rosie, mozzarella si cateva frunze de busuioc.
Savurati cu placere!