Salata cu piept de pui si avocado

Ingrediente
1 avocado
1/2 piept de pui
2 rosii medii
1 ardei galben
cateva fire de marar
maioneza
sare, piper
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie cubulete, se asezoneaza cu sare, piper si se gateste intr-o tigaie incinsa cu cateva picaturi de ulei si o felie de unt, timp de 2-4 minute la foc moderat spre mare.
Rosiile, ardeiul se spala si se taie cubulete.
Avocado se curata de coaja, se indeparteaza samburile si se taie cubulete. Nu uitam sa stropim pulpa de avocado cu zeama de lamaie pentru a nu se oxida.
Intr-un bol mai mare se adauga toate ingredientele, se condimenteaza cu cateva fire de sare, piper proaspat macinat si se amesteca cu maioneza.
Maioneza o poti inlocui cu un dressing de ulei de masline si suc de lamaie, e la fel de gustos.
Deasupra se presara verdeata tocata marunt.
Pofta buna de la Oxana!