Rulouri delicioase cu carne si branza feta
Ingrediente
1 kg carne de vita, tocata
16-20 foi de placinta
1 ceapa mica, fin tocata
sare si piper
ulei de masline
branza feta cremoasa
1 cana branza mozzarella, maruntita
2 oua
marar, tocat marunt
Mod de preparare
Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline se caleste ceapa, se adauga carnea tocata, se condimenteaza cu sare, piper si se prepara la foc mediu pana se rumeneste, aproximativ 8 minute.
Carnea se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu branza feta, mozzarella si mararul tocat marunt.
Foile de placinta se ung din abundenta cu ulei de masline, apoi cu un cutit ascutit se taie pe mijloc, formand doua benzi pe lung.
Pe fiecare foaie aranjam cate o lungura de umplutura si rulam cu grija.
Ruloul se unge cu ou batut.
Se aranjeaza pe o tava si se coc la temperatura de 180 de grade C, timp de 15 minute.
Pofta buna!






























