Peste cu rosii si mozzarella

Dorada este un peste foarte gustos, iar in combinatie cu rosii cherry si mozzarella devine absolut delicios.

 

Ingrediente

2 pesti dorada ( biban de mare sau pastrav )

20 bilute mici de mozzarella

20 rosii cherry

 lime sau lamaie

sare si piper

ulei 

 

Mod de preparare

Mozzarella si rosiile se taie in doua jumatati.

Pestele se curata, se spala bine si se usuca cu niste servetele de hartie.

 Se prajeste intr-o tigaie incinsa cu putin ulei, pe fiecare parte cate 5 minute.

 

Se adauga rosiile, se condimenteaza cu sare si piper, se acopera cu capac si se lasa sa se gateasca la foc mediu, timp de 10 minute.

Apoi se adauga mozzarella, un pic de sare, piper si se stropeste cu suc de lime sau lamaie.

Se acopera cu capac si se lasa la foc mediu inca 3-4 minute.

 

 

Pofta buna!