Salată cu piept de pui, ciuperci și cașcaval

O salată perfectă pentru masa de sărbătoare.

Ingrediente

400 g file de pui

200 g castravete proaspăt

200 g porumb

200 g ciuperci marinate

1 legătură mică ceapa verde

4 ouă

Maioneză, dupa gust, de preferat de casă

Verdeață, pentru decor

Sare și piper

 

Mod de preparare

Fierbeți fileul de pui în apă cu sare și piper, răciți și tăiați fâșii mici.

Decorați farfuria cu frunze de salată verde și întindeți un pic de maioneză. Ar fi bine să folosiți o maioneză de casă.

Deasupra aranjați în straturi fileul de pui, pe care îl ungeți cu un pic de maioneză, castravetele proaspăt tăiat în fâsii.

Următorul strat este de porumb și maioneză.

Ciupercile marinate se toaca marunt si se aranjeaza peste stratul de porumb. Ungeți cu maioneza deasupra.

Presărați pestre stratul de ciuperci ceapa verde tocată mărunt, apoi ouăle tocate marunt. Deasupra ungeți cu maioneză.

Ultimul strat este cel de cascaval răzuit, îl presărați deasupra.

Poftă mare!