Salată cu piept de pui, ciuperci și cașcaval
Ingrediente
400 g file de pui
200 g castravete proaspăt
200 g porumb
200 g ciuperci marinate
1 legătură mică ceapa verde
4 ouă
Maioneză, dupa gust, de preferat de casă
Verdeață, pentru decor
Sare și piper
Mod de preparare
Fierbeți fileul de pui în apă cu sare și piper, răciți și tăiați fâșii mici.
Decorați farfuria cu frunze de salată verde și întindeți un pic de maioneză. Ar fi bine să folosiți o maioneză de casă.
Deasupra aranjați în straturi fileul de pui, pe care îl ungeți cu un pic de maioneză, castravetele proaspăt tăiat în fâsii.
Următorul strat este de porumb și maioneză.
Ciupercile marinate se toaca marunt si se aranjeaza peste stratul de porumb. Ungeți cu maioneza deasupra.
Presărați pestre stratul de ciuperci ceapa verde tocată mărunt, apoi ouăle tocate marunt. Deasupra ungeți cu maioneză.
Ultimul strat este cel de cascaval răzuit, îl presărați deasupra.
Poftă mare!






















