Pește cu legume și nuci

Victoria
imaginea utilizatorului Victoria
Ador peștele și cu orice ocazie îl prepar în nenumărate feluri. Iată o rețetă ușor de preparat și extrem de gustoasă.

 

Ingrediente

Peste cambula

ciuperci proaspete

1 lamaie

1 ardei verde si unul rosu

2 morcovi medii

verdeata

sare si piper, dupa gust

 

 

Mod de preparare

Pestele l-am spalat si l-am lasat putin sa se scruga de apa, l-am aranjat intr-un vas termorezistent si asezonat cu condimente pentru peste.

 Am adaugat feliile de lamaie si l-am dat la cuptor pentru 20 de minute, la temperatura de 180 de grade.

 

 

Intre timp, am pregatit legumele: ceapa, ardeii si ciupercile le-am taiat cubulete, morcovul l-am razuit.

 

 

 Toate legumele le-am calit intr-o tigaie cu ulei incins, adaugandu-le pe rand.

 

 

Nucile le-am toacat marunt si le-am adaugat la legume, am condimentat cu sare si piper.

Toata compozitia am lasat-o sa se prepare sub capac timp de 15 - 20 de minute.

 

 

Pestele si legumele le-am aranjat pe un platou si le-am decorat cu verdeata.

 

 

Pofta buna de la Victoria!