Pește cu legume și nuci
Ingrediente
Peste cambula
ciuperci proaspete
1 lamaie
1 ardei verde si unul rosu
2 morcovi medii
verdeata
sare si piper, dupa gust
Mod de preparare
Pestele l-am spalat si l-am lasat putin sa se scruga de apa, l-am aranjat intr-un vas termorezistent si asezonat cu condimente pentru peste.
Am adaugat feliile de lamaie si l-am dat la cuptor pentru 20 de minute, la temperatura de 180 de grade.
Intre timp, am pregatit legumele: ceapa, ardeii si ciupercile le-am taiat cubulete, morcovul l-am razuit.
Toate legumele le-am calit intr-o tigaie cu ulei incins, adaugandu-le pe rand.
Nucile le-am toacat marunt si le-am adaugat la legume, am condimentat cu sare si piper.
Toata compozitia am lasat-o sa se prepare sub capac timp de 15 - 20 de minute.
Pestele si legumele le-am aranjat pe un platou si le-am decorat cu verdeata.
Pofta buna de la Victoria!