Placintele cu branza
Ingrediente
1 foaie mare de lavas
Pentru umplutura:
1kg de branza
3 oua
ceapa verde, tocata marunt ( optional )
marar, tocat marunt ( optional )
sare, dupa gust
Mod de preparare
Cum se prepara umplutura:
Intr-un castron se amesteca 1kg de branza, 3 oua, 1-2 cozi de ceapa verde si cateva fire de marar, se asezoneaza cu sare, dupa gust.

Se intinde o foaie de lavas, se pun cateva bucatele de unt, pe margini se adauga umplutura de branza si se ruleaza.

Intr-un bol se combina 3 oua cu 3 linguri de smantana, se amesteca pana se obtine o compozitie omogena.

Ruloul de lavas se taie bucati mai mici si se aranjeaza pe o tava unsa cu ulei. Placintelele se ung cu amestecul de ou si smantana.

Se coc in cuptor, la temperatura de 180 grade C, pana se rumenesc frumos.
Savurati cu placere!









