Omleta vanatoreasca

Ingrediente
Pentru 4 persoane:
8 oua
50g unt
100g de ficat, eu am folosit pipote
100ml lapte
1lingura faina
1 lingura patrunjel tocat
frunze de salata
2 rosii
sare si piper
otet balsamic
ulei
Mod de preparare
Pipotele se spala, se scurg de surplusul de apa si se taie mai marunt. Se prajesc intr-o tigaie cu o felie de unt si ulei, apoi se adauga o cana cu apa si se gatesc aproximativ 30 de minute sau pana sunt gata.
Se condimeteaza cu sare si piper, se adauga laptele, faina si se amesteca continuu, pana obtinem un sos cremos.
Intr-un bol se bat ouale cu praf de sare si piper.
In tigaie se topeste o felie de unt si se toarna amestecul de ou. Omleta se prajeste pe o parte, iar in mijloc se aranjeaza 1/4 din sosul cu pipote. Cu ajutorul unei spatule se ridica marginile omletei si se acopera umplutura. Omleta se gateste sub capac, inca 1-2 minute la foc mediu.
Frunzele de salata se spala, se usuca pe un prosop de hartie, se rup cu mana si se aranjeaza pe o farfurie de servit. Frunzele se condimenteaza cu sare si piper, se stropeste cu cateva picaturi de ulei si otet balsamic.
Omleta se aranjeaza deasupra. Se decoreaza cu frunze de patrunjel si felii de rosii.
Savurati cu placere omleta vanatoreasca!