Tartă cu vinete și roșii
Ingrediente:
Pentru aluat:
● 250 g faina
● 2 linguri ulei
● 120 ml apa
● 1/2 lingurita sare
● o lingurita zahar
● 1/2 plic drojdie uscata
Pentru umplutura:
● 2 oua
● 2-3 felii vinete
● 5 buchetele broccoli
● 3 rosii mici
● 50 g cascaval
● sare ● piper
Mod de preparare
1. Pentru aluat, se amesteca ingredientele si se framanta 2-3 minute cu mana, dupa care coca obtinuta se lasa la
crescut 30 de minute.
2. Intre timp, feliile de vinete se presara cu sare si se lasa la scurs.
3. Broccoli se fierbe 10 minute si apoi se scurge foarte bine.
4. Aluatul se intinde si se pune intr-un vas de copt. Se taie surplusul. Se asaza legumele.
5. Ouale se bat cu cascavalul, sare si piper, si se toarna peste legume. Rosiile taiate felii se pun si ele deasupra. Se coace 30 de minute.
Pofta mare!