Supa cu spanac, broccoli și ghimbir
Ingrediente
1 lingura de ulei de masline
1 catei de usturoi
2 linguri de ceapa tocata
1 bucata de ghimbir, de 2.5 cm
4 cesti de florete de broccoli
250 g spanac proaspat
3 buc. de pastarnac, taiate bucati
2 tije de telina, taiate bucati
1 legatura patrunjel
1 lamaie
sare si piper
Mod de preparare
Pune uleiul de masline la incins intr-o oala pentru supa.
Adauga la calit usturoiul, ceapa si ghimbirul, apoi broccoliul, spanacul, pastarnacul, telina si patrunjelul. Lasa-le cateva minute, apoi acopera legumele cu apa. Lasa-le sa fiarba, acoperite, cam 15 minute sau pana cand legumele se inmoaie.
Pune apoi legumele in blender, mixeaza-le si, cu zeama ramasa, subtiaza piureul format, pana devine o supa crema.
Asezoneaza supa cu sare, piper si zeama de lamaie.
Pofta buna!






















