O rețetă simplă de chifteluțe

Chifteluțele se prepară foarte rapid, sunt gustoase și sățioase. Se pot servi alături de o salată și un pahar de vin alb.

 

Ingrediente

500 gr carne tocata

1 ou crud

1 ceapa

2-3 catei de usturoi

cateva fire de patrunjel

sare si piper proaspat macinat, dupa gust

 

 

Mod de preparare

Toate ingredientele se adauga intr-un bol: carnea, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, oul crud, frunzulitele de patrunjel tocate marunt, sarea si piperul.

 

 

 Se amesteca bine, pana obtinem o compozitie omogena.

 

 

Cu mainile ude sau unse cu putin ulei se modeleaza chiftelutele. Se incinge uleiul in tigaie, se aranjeaza si

 

 

se rumenesc pe toate partile sau le puteti coace in cuptor.

 

 

Cand chiftelutele sunt rumenite bine, se micsoreaza focul, se pune capacul si se lasa la inabusit timp de 8-10 minute.

Chiftelutele sunt gata!

 

 

Savurati cu placere!