Cartofi cu cașcaval la cuptor
Încearcă această rețetă simplă, care îți va delecta papilele gustative.
Ingrediente
3-4 cartofi mari, dați prin răzătoarea mare
200g smântână
200ml lapte
½ ceapă tocată
100g unt topit
300 g cașcaval ras
sare și piper
Mod de preparare
Preîncălzește cuptorul la 180 grade C și unge un vas de yena cu unt.
Într-un castron adaugă cartofii rași, smântâna, laptele, untul și ceapa tocată foarte mărunt. Asezonează totul cu sare și piper și toarnă compoziția în tavă. Presară deasupra cașcavalul ras.
Coace totul timp de 45-55 de minute sau până când cartofii sunt bine făcuți, iar crusta de deasupra este crocantă și de culoare auriu-maronie.
Cum se servesc cartofii cu cașcaval
Servește cartofii calzi, simpli sau alături de o salată.
Sursa:






















