Cannelloni umpluți cu roșii, spanac și ricotta
Ingrediente
14-20 buc. cannelloni
500g ricotta
100 g spanac
150 g rosii
200 g cascaval
sare si piper
Pentru sos bechamel
1 litru de lapte
100 g faina
100 g unt
sare si piper
Mod de preparare
Cum se prepara sosul bechamel:
Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga faina si se amesteca bine. Treptat se adauga laptele, se condimenteaza cu sare si piper, si se tine pe foc pana se ingroasa.
Rosiile se toaca fin ( sucul se scurge ), spanacul se taie mai marunt, iar ricotta se faramiteaza.
Toate ingredientele se adauga intr-un bol, se condimenteaza cu sare si piper, si se amesteca.
Fiecare cannelloni se umple cu amestecul obtinut.
Se aranjeaza intr-un vas termorezistent, iar deasupra se toarna sosul bechamel. Vasul se da la cuptor la temperatutra de 180 de grade C, timp de 30-35 minute.
Cascavalul se da pe razatoare medie si peste 30 de minute se presara deasupra.
Vasul se mai tine in cuptor 10 – 15 minute, pana se topeste cascavalul.
Savurati cu placere!