Ardei umpluți cu piept de pui și legume
Ingrediente
4-5 ardei grasi
1 piept de pui
300 g ciuperci
2 rosii
1 morcov
1 ceapa
100-150 g cascaval
verdeata
condimente, sare si piper, dupa gust
ulei
Mod de preparare
Ardeii se taie pe jumatate, se curata de seminte si se pun in apa clocotita pentru 3 minute.
Ceapa, ciupercile, pieptul de pui si rosiile se taie cubulete mici. Cascavalul si morcovul se dau pe razatoare, iar verdeata se toaca marunt.
Intr-o tigaie cu ulei incins se caleste ceapa si morcovul, apoi se adauga ciupercile, pieptul de pui, rosiile, verdeata si condimentele. Se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Toate ingredientele se amesteca si se calesc aproximativ 5 minute. Apoi, se adauga jumatate din cascavalul razuit si se amesteca.
Ardeii se umplu cu amestecul obtinut, apoi se aranjeaza pe o tava unsa cu ulei.
Se dau la cuptor pentru 30 de minute, la temperatura de 180-200 grade C.
Apoi, se scot si se presara cu cascaval, si se mai dau la cuptor pentru inca 10 minute.
Pofta buna!