Conopidă crocantă cu roșii, ardei și parmezan

Victoria
imaginea utilizatorului Victoria
Dacă vrei să gătești ceva ușor și gustos, atunci conopida cu legume și parmezan va fi pe placul tău.

 

Ingrediente

Pentru 2 portii

2 fasii groase de conopida

2 rosii medii

1 ardei galben sau verde

1 ou

verdeata

parmezan

sare si piper, dupa gust

 

 

Mod de preparare

Am taiat 2 felii groase de conopida, le-am aranjat pe o tava tapetata cu hartie de copt si le-am stropit cu putin ulei.

 

 

Cuptorul se incalzeste la 200 grade C.

Feliile le-am condimentat cu sare, piper si le-am dat in cuptor pentru aproximativ 20 de minute.

 

 

Intre timp, am taiat rosiile si ardeii felii.  

Am scos din cuptor conopida si deasupra am aranjat rosiile si ardeii.

 

 

Am batut bine un ou si l-am turnat peste sandwichul de conopida.

Tava am dat-o in cuptor pentru inca 5 minute.

 

 

Feliile de conopida le-am aranjat pe o farfurie de servit, am razuit deasupra parmezan si le-am decorat cu verdeata.

A iesit o bunatate de mancare, pe care am savurat-o cu mare placere impreuna cu sotul meu.

 

 

Pofta buna de la Victoria!