Conopidă crocantă cu roșii, ardei și parmezan

Ingrediente
Pentru 2 portii
2 fasii groase de conopida
2 rosii medii
1 ardei galben sau verde
1 ou
verdeata
parmezan
sare si piper, dupa gust
Mod de preparare
Am taiat 2 felii groase de conopida, le-am aranjat pe o tava tapetata cu hartie de copt si le-am stropit cu putin ulei.
Cuptorul se incalzeste la 200 grade C.
Feliile le-am condimentat cu sare, piper si le-am dat in cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
Intre timp, am taiat rosiile si ardeii felii.
Am scos din cuptor conopida si deasupra am aranjat rosiile si ardeii.
Am batut bine un ou si l-am turnat peste sandwichul de conopida.
Tava am dat-o in cuptor pentru inca 5 minute.
Feliile de conopida le-am aranjat pe o farfurie de servit, am razuit deasupra parmezan si le-am decorat cu verdeata.
A iesit o bunatate de mancare, pe care am savurat-o cu mare placere impreuna cu sotul meu.
Pofta buna de la Victoria!