Fursecuri cu vișine, migdale și ciocolată

Fursecuri delicioase pentru cei dragi.

Ingrediente

3 ouă

150 g unt

70-100 g zahăr

300 g brânză de vaci 5-9%

100 g ciocolată

200 g vișine 

100 g migdale

2 lingurițe praf de copt

200-250 g de făină

 

Mod de preparare

Migdalele se mărunțesc, ciocolata se toacă mărunt.

 Se amestecă untul și zahărul, până la omogenizare. Se adaugă ouăle, apoi brânza, ingredientele se amestecă bine.

 

În compoziția obținută se adaugă vișinele, ciocolata și migdalele. Apoi, se adaugă praful de copt și făina, și se frământă aluatul.

Tava se tapetează cu hârtie de copt.

 Din aluatul obținut se formează fursecuri. Se aranjează pe tavă și se dau la cuptor pentru 20-25 minute, la temperatura de 180 de grade C. 

Savurați cu plăcere!