Fursecuri cu vișine, migdale și ciocolată
Fursecuri delicioase pentru cei dragi.
Ingrediente
3 ouă
150 g unt
70-100 g zahăr
300 g brânză de vaci 5-9%
100 g ciocolată
200 g vișine
100 g migdale
2 lingurițe praf de copt
200-250 g de făină
Mod de preparare
Migdalele se mărunțesc, ciocolata se toacă mărunt.
Se amestecă untul și zahărul, până la omogenizare. Se adaugă ouăle, apoi brânza, ingredientele se amestecă bine.
În compoziția obținută se adaugă vișinele, ciocolata și migdalele. Apoi, se adaugă praful de copt și făina, și se frământă aluatul.
Tava se tapetează cu hârtie de copt.
Din aluatul obținut se formează fursecuri. Se aranjează pe tavă și se dau la cuptor pentru 20-25 minute, la temperatura de 180 de grade C.
Savurați cu plăcere!
Sursa foto: