Brioșe moi de ciocolată
Brioșele moi de ciocolată sunt ușor de preparat, foarte aromate și gustoase. Sunt ideale pentru micul dejun, la cafea.
Ingrediente
200 g faina
50 g pudra de cacao
200 g zahar
praf de copt
sare
200 ml cafea
10 ml otet
20 ml extract de vanilie
50 ml ulei de masline
zahar pudra
Mod de preparare
Intr-un bol amesteca faina, cacaoa, zaharul, praful de copt si sarea. Intr-un bol separat amesteca cafeaua, otetul, vanilia si uleiul de masline. Toarna ingredientele umede peste faina si amesteca bine.
Torna compozitia in formele de briose, unse cu unt si tapetate cu hartie speciala. Da tava la cuptor pentru 30 de minute. Cand sunt gata scoate de la cuptor si lasa sa se raceasca timp de 10 minute. Presara apoi pe deasupra zahar pudra.
Savurati cu placere!
Sursa: