Brioșe moi de ciocolată

Brioșele moi de ciocolată sunt ușor de preparat, foarte aromate și gustoase. Sunt ideale pentru micul dejun, la cafea.

 

Ingrediente

200 g faina

50 g pudra de cacao

200 g zahar

praf de copt

sare

200 ml cafea

10 ml otet

20 ml extract de vanilie

50 ml ulei de masline

zahar pudra

 

Mod de preparare

Intr-un bol amesteca faina, cacaoa, zaharul, praful de copt si sarea. Intr-un bol separat amesteca cafeaua, otetul, vanilia si uleiul de masline. Toarna ingredientele umede peste faina si amesteca bine.

 

Torna compozitia in formele de briose, unse cu unt si tapetate cu hartie speciala. Da tava la cuptor pentru 30 de minute. Cand sunt gata scoate de la cuptor si lasa sa se raceasca timp de 10 minute. Presara apoi pe deasupra zahar pudra.

 

Savurati cu placere!