Conopidă crocantă cu roșii și mozzarella la cuptor

Pizza de conopidă cu roșii și mozzarella - o rețetă simplă și de efect. Este o mâncare pe care o poți pregăti atunci când vrei ceva ușor si gustos.

 

Ingrediente

4 felii groase de conopida
2 linguri de ulei
1 rosie mare, feliata
60 gr branza, (se poate folosi si mix de cheddar si mozzarella)
frunze de busuioc proaspat

sare si piper proaspat macinat

 

Mod de preparare

Cuptorul se incalzeste la 200 grade C.

 

Feliile de conopida se aranjeaza intr-o tava, pe hartie de copt. Se stropesc cu ulei, se condimenteaza cu sare, piper si se pun in cuptor pentru aproximativ 20 minute, pana devin destul de moi si crocante pe margini.

 

Se scot din cuptor si peste fiecare bucata de conopida se aduga cate doua felii de rosii, iar apoi si branza rasa. Tava se da in cuptor timp de 5 minute, pana cand branza se va topi si va deveni usor crocanta.

 

Conopida cu rosii si branza se serveste cu frunze proaspete de busuioc.

Savurati cu placere!