Briose cu cirese
Cel mai bun și ieftin desert cu cireșe făcut vreodată. În 2 pași și 3 mișcări ai cele mai pufoase și aromate brioșe cu cireșe pe care le-ai gustat vreodată.
Ingrediente
240 g făină
150 g cireșe proaspete
1 lingură praf de copt
1/2 linguriță bicarbonat
1/2 linguriță sare
8 linguri de unt (12o g)
130 g zahăr
2 ouă mari
250 ml lapte
Mod de preparare
Preîncălzește cuptorul la treaptă mare.
Într-un bol mare, combină ingredientele uscate, în afară de zahăr.
Într-un alt bol, pune untul topit, zahărul, ouăle și laptele. Bate-le cu mixerul până obții un amestec omogen și cremos.
Adaugă, încet și mixând continuu, amestecul uscat peste cel cremos. Când obții un rezultat omogen, adaugă și cireșele și încorporează-le ușor cu o spatulă.
Unge tava de brioșe cu un pic de ulei și toarnă aluatul în mod egal. Dă la cuptor pentru 15 minute.
Sursa: