Briose cu cirese

Cel mai bun și ieftin desert cu cireșe făcut vreodată. În 2 pași și 3 mișcări ai cele mai pufoase și aromate brioșe cu cireșe pe care le-ai gustat vreodată.

Ingrediente

 240 g făină

 150 g cireșe proaspete

 1 lingură praf de copt

 1/2 linguriță bicarbonat

 1/2 linguriță sare

 8 linguri de unt (12o g)

 130 g zahăr

 2 ouă mari

 250 ml lapte

 

Mod de preparare

Preîncălzește cuptorul la treaptă mare.

Într-un bol mare, combină ingredientele uscate, în afară de zahăr.

Într-un alt bol, pune untul topit, zahărul, ouăle și laptele. Bate-le cu mixerul până obții un amestec omogen și cremos.

Adaugă, încet și mixând continuu, amestecul uscat peste cel cremos. Când obții un rezultat omogen, adaugă și cireșele și încorporează-le ușor cu o spatulă.

Unge tava de brioșe cu un pic de ulei și toarnă aluatul în mod egal. Dă la cuptor pentru 15 minute.