Alimente pe care nu vei rezista sa nu le cumperi! Ambalajele sunt uimitoare

Cand vine vorba de comercializare produselor, fie ele comestibile sau nu, ambalajul este cel care atrage atentia cumparatorilor. Pe asta au mizat si acesti producatori, care au avut cele mai nastrusnice idei de ambalare a produselor lor.

 

Creioane parmezan

Asemanarea cu creioanele de scris este incredibila. In plus, in mijloc, in loc de mina, creioanele din parmezan contin condimente numai bune pentru asezonarea salatelor. Asadar, pentru prepararea unei salate trebuie doar sa ascuti o bucata de creion si sa te bucuri de gustul pe care acesta il da unei salate banale.
 

Sardine inghesuite

Cati dintre noi nu am folosit expresia "Inghesuiti precum sardinele", in timp ce calatoream cu autobuzul. Ei bine, inspirati de aceasta zicala, un producator de sardine a creat un ambalaj unic pentru comercilizarea acestora: o cutie in forma unui autobuz, in care sardinele circula inghesuite.

Ceai sau pestisor auriu?

Banalul plic de ceai, de forma triunghiulara, a afost transformat de o companie intr-un plic ce, odata introdus in apa, ia forma unui pestisor auriu. Efectul este uimitor, si aproape ca iti este mila sa bei ceaiul si sa lasi pestisorul "pe uscat".

Cuib cu oua la tine acasa​

Inspirati de faptul ca gainile isi depun ouale in cuiburi cu paie, acesti producatori au fabricat cofraje doar din paie. Paiele au fost presate la cald in forma de cofraj si apoi puse la vanzare. Pe langa faptul ca sunt ecologice si nu polueaza mediul inconjurator, sunt si foarte estetice!