Quiche cu roșii, busuioc și parmezan
Ingrediente
aluat
300 grame rosii cherry
ulei de masline
50 grame parmezan ras
2 oua
300 ml smantana
busuioc proaspat
Mod de preparare
Intr-o tava rotunda intinde aluatul si da la rece pentru 30 de minute.
Incinge cuptorul la 200 de grade.
Intr-o cratita incinge uleiul de masline si adauga rosiile. Asezoneaza cu sare si piper. Da cratita la cuptor pentru 10 minute.
Intr-un bol bate bine ouale. Adauga treptat smantana si busuiocul tocat. Asezoneaza cu sare si piper.
In tava cu aluat adauga parmezanul ras, rosiile si amestecul cu smantana si oua.
Da tava la cuptor pentru 30 de minute.
Pofta buna!
Vezi mai jos si alte retete delicioase din care te-ai putea inspira:
1. Quiche cu carnita si ciuperci!
3. Quiche cu branza si dovlecel

























