Pâine prăjită cu somon afumat și brânză de capră
Un aperitiv ideal pentru micul dejun. Se prepară rapid și este foarte gustos.
Ingrediente
250 g branza de capra
rozmarin
cimbru
20 g coaja rasa de lamaie
20 ml ulei de masline
30 felii subtiri de paine
400 g somon afumat
fasii subtiri de coaja de lamaie
sare si piper
Mod de preparare
Intr-un bol amesteca branza de capra cu rozmarinul, cimbrul, coaja de lamaie. Asezoneaza cu sare si piper. Unge feliile de paine cu ulei de masline si aranjeaza intr-o tava. Da tava la cuptor pentru 10 minute, pana painea devine crocanta.
Presara apoi pe feliile de paine amestecul cu branza de capra. Deasupra pune si somonul feliat. Garniseste cu fasii de lamaie.
Painea prajita cu somon afumat si branza de capra se serveste ca atare.
Pofta buna!
Sursa: